ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΓΝΩΜΗ?

Σε περίπτωση που απλά αλλάξατε γνώμη και δεν θέλετε το προϊόν που παραγγείλατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται αποδεκτή μόνο εάν το προϊόν που θέλετε να επιστρέψετε βρίσκεται στην ίδια κατάσταση που παραλήφθηκε, πλήρες και χωρίς φθορές και με όλες τις συσκευασίες του άθικτες. Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα επιστροφής του δέματος είναι δική σας ευθύνη.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται για αγορά του προϊόντος που έχει γίνει με οποιονδήποτε τρόπο πληρωμής: αντικαταβολή, κατάθεση, πιστωτική κάρτα ή και μέσω Paypal. Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί το αργότερο εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων και εφόσον αυτά είναι σε άριστη κατάσταση.

Το ποσό της επιστροφής θα πρέπει να γίνει με τον ίδιο τρόπο που έγινε η συναλλαγή σας.

Θα ήταν καλό κατά την παραλαβή να ελέγξετε την συσκευασία για τυχόν ζημιές και αν διαπιστώσετε οποιοδήποτε πρόβλημα να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Είμαστε πάντα εδώ για να σας βοηθήσουμε και να σας υποστηρίξουμε για την καλύτερη εμπειρία αγορών σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.